Rólunk

Mi vagyunk a Mosoly Szépségszalon stúdió. Azon dolgozunk, hogy széppé és stresszmentessé varázsoljunk Téged. Azért hogy kényelmesen és vidáman teljenek a mindennapjaid. És ne kelljen idegeskedned a külsődért.

Mosoly Szépségszalon belülről

Kik vagyunk?

Mosoly Szépségszalon Fodrászat

Pocsainé Török Andrea

Fodrász

Pocsainé Török Andrea vagyok, női, férfi-, gyermekfodrász 1996 óta. Már gyerekkoromban fodrász szerettem volna lenni. Azon szerencsések közé tartozom, aki szereti a szakmáját. 2007-ben elvégeztem a fodrászmester képzést.

Azon vagyok, hogy vendégeimnek maximális tudásommal a legjobbat nyújtsam. Folyamatosan fejlesztem magam, az aktuális trendeket, technikákat továbbképzéseken sajátítom el.

Kemon és Alfaparf Milano termékekkel dolgozom. Szolgáltatásaim közt szerepel a melegollóval való hajvágás, a keratinos hajkezelés Kemon és Cocochoco termékekkel.

Szeretettel várom a régi és az új vendégeimet.

Mosoly Szépségszalon Műkörmös

Dongó Mária

Műkörmös

Dongó Mária vagyok, a Mosoly Szépségszalonban műkörmös vagyok.

A szolgáltatásaim: Műkörömépítés, Töltés, Javítás, Manikűr, Pedikür, Kövek, matrica, díszítés.

Mosoly Szépségszalon Masszázságy

Kissné Laczkó Mariann

Masszőr

Kissné Laczkó Mariann vagyok gyógy- és wellnessmasszőr.

2011-ben végeztem gyógymasszőrként Mórahalmon a Móra Ferenc Általános Művelődési Központ OKJ-s gyógymasszőr képzésén. Tanulmányaim befejeztével felvételt nyertem a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő gyógyászati részlegére, ahol a 2 éves képzés során szerzett tudásomat alkalmazhattam és gyarapíthattam. A későbbiekben pályafutásomat a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő gyógyászati és wellness részlegén folytattam. A gyógymasszázson túl tapasztalatot szereztem a wellness masszázsok terén is. Az évek során számos szakmai továbbképzésen vettem részt, ahol többek között a következő masszázstechnikákat sajátítottam el: csoki-masszázs, mézes-masszázs, herbál-masszázs, aroma-masszázs, tradicionális thai masszázs.

Ez idő alatt rengeteg pácienssel ismerkedtem meg, akik különböző mozgásszervi panaszokkal érkeztek hozzám, melyeket a betegekkel együttműködve, nagy hatékonysággal sikerült kezelnem. Ezáltal állapotuk és közérzetük egyaránt javult.

2015-ben indítottam el saját vállalkozásomat, melyben jelenleg is tevékenykedem. Azon dolgozom, hogy minél több ember számára segítséget tudjak nyújtani szakmai tapasztalatom és elhivatottságom által.

Mit csinálunk?

Mosoly Szépségszalon Fodrászat Szeged

Fodrász

Női-, férfi- és gyerekhajvágás. Szárítás, hajmosás, festés és vágás.

Mosoly Szépségszalon Műköröm Szeged

Műköröm

Műkörömépítés, töltés, javítás, manikűr, pedikűr.

Mosoly Szépségszalon Masszázs Szeged

Masszázs

Relax masszázs, Vitalizáló-frissítő masszázs, Stresszoldó masszázs